Sistemske konstelacije (besplatno)

DVA ČETVRTKA ZA REDOM U ZDRAVAL-u, imate priliku upoznati se sa metodom SISTEMSKIH KONSTELACIJA (besplatno)

Naše misli, osjećaji, djela daleko se protežu i dotiču i najskrivenije kutke Svemira.

Dotaknimo se i prepoznajmo skrivena bogatstva koja su u nama u još jednom konstelacijskom krugu koji će se održati u Zagrebu, na adresi ZdraVal, Centar probuđene životne energije, Ulica Ive Tijardovića 18, s početkom u 18,00 sati.

Imati ćete priliku da u sigurnom okruženju, pod stručnim vodstvom voditeljice Suzane Vičik, mag.paed.soc, otvorite teme koje je potrebno riješiti na način koji će činiti dobro svima uključenima u problem/životni izazov.

Što su to konstelacije?

Sistemske konstelacije su visoko djelotvorna metoda rada fenomenološki usmjerena na opažanje “ONOGA ŠTO JEST” i sistemski pristup fokusiran na rješenja koja donose dobrobit svima.

Za razliku od ostalih terapija (koje su uglavnom usredotočene na pojedinca-klijenta) u konstelacijama se radi s cjelokupnom mapom njegovog života kao dijela širih grupa njegovog sistema-obitelji i šire društvene zajednice. Time se otvaraju posve nove mogućnosti rješavanja bolnih i problematičnih osobnih i obiteljskih situacija.

Koje sve probleme/životne izazove može razriješiti sa primjenom metode sistemskih konstelacija i kada je najbolje vrijeme za rad na svojoj konstelaciji:

-važan životni događaj koji nam se dogodio (rana smrt, odvajanje od roditelja, obitelji, razvod braka, isključivanje ili izbacivanje člana obitelji, hospitalizacija, ozbiljnije nesreće, bolesti, ranjavanja, komplikacije za vrijeme porođaja, usvajanje djece, abortusi),
-dugotrajni tjelesni simptomi, kao gojaznost, astma, anoreksia, tjeskoba, panični napadaj, gastritis, rak,
-dugotrajni emotivni simptomi, bijes, depresija, sklonost osamljenosti,
-simptomatični obrasci ponašanja, kao sklonost nesrećama, poremećaji u prehrani,
-postojanje obrazaca koji se opiru promjenama,
-osjećaj zagljavljenosti u životu, nošenja velikog tereta, nesposobnost da se bude svoj, učestali neuspjesi i ostalo.

Ovaj četvrtak 22. studenog 2018. godine, postaviti ćemo pokaznu sistemsku konstelaciju na temu: “Kako ostvariti svoj san, kako raditi ono što volim i ustrajati u tome!” te ćemo se suočiti sa svim problemima i izazovima glede navedene teme i iznaći adekvatna rješenja.

Sljedeći četvrtak 29. studenog 2018. godine, voditeljica će izabrati jednog sudionika sa konstelacije od prvog četvrtka te ćemo obraditi jedan problem/životni izazov tog sudionika.

Zbog ograničenog broja mjesta i tema koje se mogu obraditi molimo vas da svoj dolazak prijavite Valentini na broj mobitela 098 394-318 ili na mail: valentina@zdraval.hr.

Voditeljica konstelacija
Suzana Vičik, mag.paed.soc
mail: suzanavicik@hotmail.com  0913037007.

Srdačno DOBRODOŠLI !

“Biti u ljubavi znači da sve, onakvo kakvo jest, bude voljeno, da je sve, onakvo kakvo jest, primljeno u duši.”
Bert Hellinger

Zanima Vas više? Pošaljite nam upit.