Radionica KRUG ŽIVOTA-ZdraVal u suradnji s Udrugom Damari

Ulaskom u Novu 2019. godinu, počašćeni smo još jednom radionicom pod nazivom KRUG ŽIVOTA u Zdravalu, zahvaljujući Udruzi Damari, koja će se održati 31. 1. 2019. godine s početkom u 18h u Centru ZdraVal, Ulica Ive Tijardovića 18, Prečko.

Medicinski kotač ili Kotač života

je mapa ljudske svijesti, ustroja svemira, prirodnih ciklusa i pojavljuje se u mnogim Indijanskim tradicijama. Primjetili su da u prirodi nema ravne crte i da se sve u prirodi izražava kroz kružni tok. Vjerovali su da su svi putevi našeg života usko vezani uz velike moći ili inteligentne sile prirode čija se energija može koristiti i usmjeravati za našu dobrobit. Vjerovali su da puteve tih energija mogu ucrtati u kružnu kartu- Medicinski kotač.
Danas, kada je čovjek više nego ikad udaljen od prirode, nužno je vratiti se najstarijim učenjima.
Potreba za dubljim razumijevanjem sebe, života i životnih okolnosti kroz prirodne zakone za danasnjeg čovjeka/ženu može predstavljati korak u novi i svjesniji život.
U svakom trenutku Kotač pruža točan uvid gdje se osoba trenutno u životu nalazi i na kojim područjima treba raditi da bi se postigla cjelovitost.
Putovanje Medicinskim kotačem je ujedno i dublje razumijevanje sebe i transformacija. Fokus je na postizanju ravnoteze tijela, uma, emocija i duha što osigurava pozitivne životne promjene i podizanje razine svijesti pojedinca. Prolazimo kroz mapu unutarnjeg razvoja čovjeka koja nam pokazuje gdje smo i na kojim područjima se trebamo razvijati kako bismo stvarili sve naše potencijale.

Dobrodosli ste na radionice Kruga Života.

Za sve informacije javite se na mail: valentina@zdraval.hr ili 098/394-318 ili
suzanavicik@hotmail.com ili 091 3037007.

Broj sudionika na grupi je ogranicen stoga osigurajte svoje mjesto na vrijeme.

Veselimo se susretu i radu,

Suzana Vičik, mag.paed.soc
voditeljica sistemskih konstelacija & Valentina Garačić, ZdraVal, Centar probuđene životne energije

Zanima Vas više? Pošaljite nam upit.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.