Grupni Reiki za prijatelje ponedjeljkom

SVAKI PONEDJELJAK (tijekom mjeseca studenog i prosinca) u 18,00 sati u ZDRAVAL-u održava se druženje pod nazivom GRUPNI REIKI ZA PRIJATELJE
Svi koji prisustvuju druženju imaju mogućnost (ako žele, a preporuča se), primjenjivati tehniku iscjeljivanja Reiki. Radi se na način da jedan sudionik opušteno leži na masažnom stolu i ostali polažu ruke na njega ili drže u blizini njega gdje dolazi do protoka energije i iscjeljivanja svih sudionika zajedno. Pod vodstvom i nadzorom majstora i učitelja Reikija svi sudionici se kroz praktičan rad uče primjenjivati Reiki, uz otvaranje kanala na rukama te potrebnu inicijaciju u I. stupanj Reikija.

Obzirom da se radi u grupi protok i vibracija energije je puno jača, nego pri individualnom tretmanu te se osobe energetski brže povezuju, konektiraju s Izvorom i dolazi do većih i jačih uvida u određene životne nedoumice, dvojbe, odluke te samim time i do dobivanja traženih odgovora na razna životna pitanja.

Preporuča se bilo kakav oblik donacije (do 100 kn), ako netko nije u mogućnosti ne mora nužno biti u novcu (koliko god tko može sukladno vlastitim mogućnostima).

Radi veličine prostora obavezna je prijava Valentini na broj mobitela: 098 394-318 ili na e-mail: valentina@zdraval.hr

Veselimo se i radujemo druženju i pozitivnim vibracijama!

Dobrodošli u ZdraVal!

Zanima Vas više? Pošaljite nam upit.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.