Valentina Garačić

Centar probuđene životne energije je nešto o čemu sam sanjala cijeli život. I eto u 40-oj godini života sam se ohrabrila i otvorila Centar. Misija i vizija ovog Centra je biti podrška i pomoć ljudima na putu njihovog osobnog i duhovnog rasta i razvoja, pomoći ljudima da probude svoju životnu energiju kako bi se lakše suočavali sa svim životnim izazovima te mogli u potpunosti ostvariti sve svoje potencijale i živjeti jedan zdraviji, lakši, veseliji i radosniji život. Po struci sam diplomirana pravnica s položenim pravosudnim ispitom i 10 godina sam radila u struci. Živjela sam u dosta gradova (Orahovica, Osijek, Rijeka, Crikvenica, Karlovac, Umag, Zagreb), što zbog posla što zbog ljubavi te sam radila na dosta radnih mjesta (Županijski i Općinski sud u Karlovcu, Prekršajni sud u Rijeci, Općinski sud u Bujama-Buie, Ministarstvo unutarnjih poslova, Centar za socijalnu skrb Buje, Ansambl narodnih plesova i pjesama Hrvatske LADO, Državne nekretnine). Prošla sam i dosta trauma u životu (kao i svi svjetlosni radnici) kako bih bolje razumjela i mogla biti podrška i pomoć ljudima koji slične ili iste stvari proživljavaju. Znam šta je depresija, gubitak voljene osobe, zlostavljanje psihičko i fizičko, poznajem osjećaje bespomoćnosti, besmisla života kada čovjek misli da je oduzimanje vlastitog života jedino rješenje, poznajem duboku i dugotrajnu tugu, te osjećaj gubitka ljubavi, razočarenja, posesivnost i ljubomoru. Sve sam to prošla i više puta (na vlastitoj koži), kako bih savladala životne lekcije.

Puno puta sam kretala ispočetka i uvijek bi ispalo na dobro. Taj put nije bio lak, ali znala sam da vodi nečemu dobrom. I tako je nastao ZDRAVAL. ZdraVal predstavlja 7 slova (čakri) svako slovo druge boje (kao i čakre), ispod slova R je zvjezdica koja predstavlja povezanost s Majkom Zemljom (Gaiom, uzemljenje, materijalni svijet), iznad slova A je zvjezdica koja predstavlja povezanost s nebom (energija svjetla i svjetlosnih bića, duhovni svijet). ZDRAVAL predstavlja ravnotežu, bez jednog nema drugog, bez tame nema svjetlosti i obratno (jin-jang). 20 godina sam konkretno bila u potrazi za nečim, boljim poslom, gradom, dečkom, prijateljima (uspostavilo se da sam tražila sebe). Čitala sam (odnosno gutala) knjige o radu na sebi, pohađala razne tečajeve i radionice, posjećivala razne vidovnjake, tarot majstore i iscjelitelje, proučavala astrologiju, tarot, numerologiju, kristale te prije 5 godina srela konkretnog duhovnog učitelja koji me je naučio i uči me praktičnim metodama i tehnikama iscjeljivanja (kada je učenik spreman pojavi se učitelj). Inicirana sam u 3. stupanj (majstorski i učiteljski) tradicionalnog Usui Reiki Sistema prirodnog iscjeljivanja i duhovnog razvoja. Pet godina hodam po žeravici te sam naučila i stekla vještine Majstora Hodanja po žeravici i mogućnost voditi i učiti druge ljude navedenoj tehnici. Reiki, kombiniram s energoterapijom i rekonekcijom obzirom da je u mom radu sve jedno i spojeno te potiče iz jednote (nule). Energiju i valovi koje koristim u svom radu u službi zdravlja su SKALARNE ENERGIJE I VALOVI.

Put vlastitog iscjeljivanja nije bio lak, suočavanje sa samom sobom, osvještavanje svojih najgorih i najtamnijih dijelova bića i duše, tamna noć duše (pogledati svom najvećem bolu/strahu u oči), sve je to dovelo do velikih promjena u mom životu. Shvatila sam da je posao pravnice bio posao iz ega (razuma), koji me je puno naučio i uzemljio, ali nije bio izbor moje duše. Dugotrajan put je bio prevladati strahove od nedostatka novca i osiguravanja materijalne egzistencije (gubitka fiktivne sigurnosti) i doći do trenutka kada je čovjek spreman sve uložiti u svoj san i pokušati ga ostvariti. Pa i pod uvjetom i da sve izgubi. Eto tako je nastao ZDRAVAL. ZDRAVAL ima višu svrhu i misiju, te je plod visoke frekvencije energije kako bi bio i je mjesto gdje svatko može naučiti metode i tehnike iscjeljivanja, gdje može dobiti pomoć i podršku na vlastitom putu pronalaska samog sebe. ZDRAVAL je plod čiste ljubavi te je namijenjen širenju i jačanju upravo energije ljubavi. Hvala Vam što posjećujete i čitate tekst ove web stranice i vjerujem da se vidimo u ZDRAVAL-u!

Dobrodošli u ZdraVal!

Valentina

Zanima Vas više? Pošaljite nam upit.